Kéményseprő-ipari szolgáltatások

Mint az elmúlt hónapokban nyilván Önök is tapasztalták, a kötelező kéményseprő-ipari szolgáltatás 2016-tól jelentősen átalakult.
A gazdálkodó szervezetek székhelyeként, telephelyeként, fióktelepeként be nem jegyzett magántulajdonú ingatlanok esetében az ellátást Veszprém és Zala megyében is a hivatásos katasztrófavédelmi szerv vette át.

A fenti kategóriába nem tartozó ingatlanok vonatkozásában viszont megszűnt az automatikus - sormunka szerű - ellátás.

Ezen ingatlanok tulajdonosai megrendelés útján kötelesek gondoskodni az időszakos kémény ellenőrzések elvégeztetéséről!

Az előírt ellenőrzéseket az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által nyilvántartásba vett szolgáltatóval lehet elvégeztetni.

Fontos kiemelni, hogy azon magántulajdonú – és nem társasházban lévő- ingatlanok tulajdonosai is a fenti módon kötelesek eljárni, ahol egyéni vállalkozás, vagy gazdasági társaság, egyesület stb. székhelye, telephelye, fióktelepe van bejegyezve.

Cégünk –a zalaegerszegi székhelyű Lángőr’ 94 Kft.- 1994 óta kéményseprő-ipari szolgáltatással foglalkozik, s 2016 október 1-től Veszprém és Zala megyék területére is hatósági bejegyzésre került gazdálkodó szervezetek ellátására jogosult kéményseprő-ipari szolgáltatóként. A kéményseprő-ipari szolgáltatást érintő változásokról, szolgáltatásainkról és azok megrendelési módjáról a www.langor94.hu oldalunkon találhatók bővebb információk.


Üdvözlettel:

Szabó Tibor                 Havasi Zoltán
  ügyvezető                        ügyvezető
Lángőr’ 94 Kft.            Lángőr’ 94 Kft


Az oldal nyomtatása