Ön most itt van Hírek aktualitások

 Fokozatosan újraindítja a járóbeteg szakellátásokat 2020. május 4. napjától a Kanizsai Dorottya Kórház.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Nagykanizsa és vonzáskörzetében élő lakosságot, hogy:

  • 2020. május 4. napjától fokozatosan újraindítjuk a járóbeteg szakellátásokat.
  • Felhívjuk a Lakosság figyelmét arra, hogy az újrainduló egészségügyi ellátás minden formája csak és kizárólag előjegyzési rendszerben vehető igénybe.
  • Az előjegyzéseket a Kanizsai Dorottya Kórház szakrendeléseire a Kartonozónál (telefonszám: +36-93/502-061), illetve a már bevett gyakorlatnak megfelelően az adott szakrendeléseken kérhető.
  • Kérjük vegyék figyelembe, hogy szakrendeléseinken az ellátható betegszám erősen korlátozott (max. 4 beteg/óra), ezért az előjegyzési idő lehetséges meghosszabbodása miatt kérjük türelmüket és megértésüket.
  • Kérjük Önöket, hogy az előjegyzési időpont előtt legalább 15 perccel érkezzenek korábban, mert a sürgősségi betegellátó osztályon felállított előszűrésen mindenkinek részt kell vennie (hőmérsékletmérés, állapotfelmérő lista). Azonban érkezésük ütemezésénél vegyék figyelembe, hogy a szakellátás előtt a váróhelyiségekben betegek nem várakozhatnak, az intézmény területére – kísérettel – csak az egyeztetett szakellátási időpontjukat közvetlenül megelőzően léphetnek be.
  • Amennyiben az időpontra pontosan nem jelennek meg, késleltetve nem tudjuk ellátni és fogadni a betegeket, ilyen esetben új időpontot kell egyeztetniük.
  • Gyógyszerfelírás miatt nem kell szakrendelőbe jönni, azt továbbra is telefonos konzultációt követően elektronikus recept formájában tudják megkapni.

Tisztelettel:  Dr. Brünner Szilveszter

                    főigazgató főorvos

Letölthető tájékoztató

 


Eseménynaptár
2020. szeptember   
H K Sz Cs P Sz V

1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30Következő események:
Facebook
Minden jog fenntartva ! Gelse Község Önkormányzata www.gelse.hu info@gelse.hu Oldaltérkép