Ön most itt van Hírek aktualitások

 Kedves Gelseiek!
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Egy évvel ezelőtt, az év végén röviden megemlékeztem a 2020-as esztendőről,bízva egy szebb és nyugodtabb, tartalmasabb jövőben. Nos, ha lehet fokozni a nehézséget, a bajokat, akkor elmondhatjuk, hogy csőstől kaptuk az elmúlt időszakban. Az év első 5-6 hónapja a világjárvány nyomása alatt telt, a nyár végével ismét napjaink részévé vált. Minden év kezdete hoz számunkra nem várt eseményt, - tavaly a jegyzőség elvesztése- az idén a konyha üzemeltetője hagyott faképnél minket, a közétkeztetést és a szociális ellátást nekem kellett megoldani. Tudom, hogy Önöket nem a pandémia és annak következményei érdeklik elsősorban, hisz terheit nap, mint nap érezzük.
Vannak ennek az esztendőnek is eredményei, sikerei: 10 év után sikerült az iskolánk auláját kijavítani, felújítani, a beázásokat megszüntetni a Tankerület hathatós tevékenységének köszönhetően, 50 millió Ft pályázati támogatásból. Köszönjük!
A Magyar Falu Program keretében az orvosi rendelő felújítása 30 millió Ft elnyert támogatásból valósulhat meg.
A temető rendbetételének első üteme elkészült, jövőre folytatjuk a még szükséges feladatokkal.
Az idén sem maradtak el a jó szándékú segítségek, Gelséért tenni akarók támogatásai, közülük is kiemelem Németh Attilát és lelkes csapatát, akikre mindig számíthattam, ötleteikkel, munkájukkal szebbé, élhetőbbé tették környezetünket. Köszönjük!
Bízom egy járvány mentes, tettekben és cselekedetekben gazdag 2022-es évben.
Van tennivalónk bőven, meg kell teremtenünk egy új korszak kezdetét, hogy ismét büszkén mondhassuk, " Gelseiek" vagyunk!
Ehhez kérem mindannyiuk támogatását.
Vigyázzunk egymásra!
Teljes szívből kívánok jó egészséget, áldásokban bővelkedő, boldog újesztendőt!

Rácz József
polgármester

 


Eseménynaptár
2022. június   
H K Sz Cs P Sz V


1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30


Facebook
Minden jog fenntartva ! Gelse Község Önkormányzata www.gelse.hu info@gelse.hu Oldaltérkép