Háztartási lom gyűjtése

 Háztartási lom gyűjtési napja: 2020. október 8. (csütörtök)

A háztartásban keletkezett lomot a lomtalanítás napján reggel 7 óráig, az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni, hogy a célgépek és a dolgozók könnyen meg tudják közelíteni.
Kérjük, hogy a kisebb méretű lomhulladékot zsákban vagy dobozban szíveskedjenek kitenni, a szétszóródás megelőzése érdekében!
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a lomtalanítás során kizárólag nagydarabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra, tehát a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot, illetve veszélyes hulladékot (pl.: festék, gyógyszer, ólomakkumulátor, vegyszer)!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk az ingatlanhasználók részére egész évben hulladékudvarban térítésmentesen biztosítja háztartásonként évente 5 db személyautó gumi, valamint az elektronikai hulladékok (pl.: hűtő, háztartási kisgépek) – kivéve képmegjelenítő eszközök (TV, monitor) – átvételét.

A képmegjelenítő elektronikai berendezéseket kizárólag a lomtalanítás időszakában (2020. október 1. és 2020. október 31. között) vesszük át.

Felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag ép, nem kifosztott elektronikai hulladékot áll módunkban átvenni!
Az Önök településéhez tartozó hulladékudvar címe: 8800 Nagykanizsa, Vár u. 5.

Viridis-Pasnnónia Nonprofit Kft.

 


Az oldal nyomtatása